Aluminium poorten door De Poortexpert

Op zoek naar een lichte en moderne poort? Laat De Poortexpert u helpen met een nieuwe aluminium poort. Met een aluminium poort creëert u op een moderne manier veiligheid en geborgenheid op uw erf. Voor iedereen kunnen wij de perfecte poort produceren. De aluminium poorten zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en in iedere gewenste kleur. Ook kunt u zelf de palen en pilaren bij uw poort kiezen. Een aluminium is niet te combineren met massief houten palen, houten pilaren of Cortenstalen palen & pilaren.

Waarom kiezen voor een aluminium poort? 

Uw nieuwe aluminium poort wordt het aanzicht van uw woning. Aluminium heeft een strakke en moderne uitstraling. Een voordeel van aluminium is dat er geen kans is op roestvorming. Daardoor wordt uw poort nagenoeg onderhoudsvrij. Een aluminium poort heeft een poedercoating die maar een paar keer per jaar gereinigd hoeft te worden. Nog een voordeel is dat aluminium sterk, maar toch licht is en een lange levensduur heeft.

Unieke kwaliteit poorten van aluminium

De Poortexpert heeft jarenlang ervaring met het produceren en plaatsen van poorten. De aluminium poorten van De Poortexpert zijn van een hoge kwaliteit. Zo zijn de verbindingen sterk gelast, waardoor de poort stevig is én blijft. De Poortexpert werkt alleen maar met ervaren lassers waardoor de lassen nagenoeg niet zichtbaar zijn. Aangezien het sterke poorten zijn, kun je grote overbruggingen maken en is het automatiseren van de poort geen enkel probleem.

Meer weten over aluminium poorten?

Bekijk hier de verschillende modellen aan aluminium poorten. Vind de poort die bij je past. Bekijk onze poort modellen online.

Aluminium poort, toegangspoort en elektrische poorten door De Poortexpert

Interesse in een aluminium poort?

Bereken zelf de prijs voor een nieuwe aluminium poort of neem contact op met De Poortexpert. Wij adviseren u graag. Met de professionele werkwijze van De Poortexpert, regelt u in een korte tijd uw aluminium poort van kwaliteit.

, opritpoort, toegangspoort, poort

Schuifpoort of draaipoort?

Wat voor soort poort past het beste bij mijn situatie? Is er beperkte ruimte achter de poort en wil je bijvoorbeeld toch je auto achter de poort kwijt? Dan is een schuifpoort vaak de oplossing. Is er niet genoeg ruimte aan de zijkanten van de oprit? Dan is een draaipoort vaak een betere optie. Voor meer informatie kun je naar onze schuifpoort & draaipoort pagina.