Poortaandrijvingen

Met een automatische poortaandrijving wordt het openen en sluiten van uw poort heel eenvoudig én veilig. De poorten van De Poortexpert worden geautomatiseerd met de aandrijvingen van het gerenommeerde Italiaanse merk Nice. Dit merk behoort tot de top drie van meest betrouwbare poortaandrijvingen en is marktleider op het gebied van toegangsautomatisering.
Alle bedieningsopties zijn uiteraard met zorg geselecteerd op kwaliteit en gebruiksgemak. Uw veiligheid staat altijd voorop. De beveiligingscomponenten welke die we toepassen voldoen aan de gestelde wettelijke eisen. Er zijn vier verschillende mogelijkheden voor de aandrijving van uw poort: een ondergrondse aandrijving, opbouw aandrijving, schuifpoort aandrijving en knikarm aandrijving

Ondergrondse aandrijving

Zo werkt ondergrondse aandrijving:
Bij een ondergrondse aandrijving wordt onder de poort geplaatst gelijk met het straatwerk. Door een goede afwatering liggen de motoren altijd droog. Bovendien zijn de motoren ook waterbestendig. Ondergrondse aandrijving is mogelijk tot een dagmaatbreedte van 5,5 meter. Daar boven of bij extreme windkracht wordt een opbouw aandrijving geadviseerd. Bij houten poorten wordt tussen de aandrijving en het poortdeel een speciale RVS adapter geplaatst voor een betere krachtoverbrenging.

Nice ondergrondse aandrijving voor uw elektrische poort - De poortexpert

Opbouw aandrijving

Zo werkt opbouw aandrijving:
Afhankelijk van de poortafmetingen en de mogelijke windkracht wordt het type opbouw aandrijving bepaald. De opbouw aandrijving is meer in het zicht dan de ondergrondse aandrijving. Dit automatiseringssysteem kan worden toegepast bij dubbele draaipoorten tot 8 meter. Een opbouw aandrijving is de best betaalbare aandrijving voor een draaipoort.

Nice opbouwaandrijving - elektrische poort - De Poortexpert

Schuifpoort aandrijving

Zo werkt schuifpoort aandrijving:
Deze vorm van aandrijving opent de schuifpoort met een tandheugel. Standaard wordt een kunststof tandheugel toegepast, omdat deze minder geluid produceren. De motor wordt geplaatst naast de dagopening aan de zijde waar poort openschuift. Als u kiest voor een pilaar met voldoende binnenruimte kan de aandrijving, uit het zicht, ingebouwd worden.

Nice schuifpoort aandrijving - elektrische poort - De poortexpert

Knikarm aandrijving

Zo werkt knikarm aandrijving:

Een knikarm aandrijving wordt toegepast als er reeds bestaande, grote pilaren zijn. De knikarm aandrijving is in het zicht en neemt meer ruimte in beslag dan een opbouw aandrijving.

Nice knikarmaandrijving - elektrische poort aandrijving - De Poortexpert

Bekijk de bedieningsopties voor uw poort