Houten draai- of schuifpoorten door De Poortexpert

Bent u op zoek naar een houten poort voor uw woning? Dan bent u bij De Poortexpert bij het juiste adres. Met een houten poort creëert u veiligheid en geborgenheid op uw erf. De hardhouten poorten die wij maken, zijn kwalitatieve poorten voor een eerlijke prijs. De poorten zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en van diverse soorten hout. Uiteraard voldoen de houten poorten van De Poortexpert aan de hoogste eisen van de EU.

Waarom kiezen voor een houten poort?

Een houten poort wordt het aanzicht van uw woning. Hout heeft een natuurlijke, warme en chique uitstraling. Een toegangspoort van hout geeft daarom een landelijk en welkom gevoel. Als u houdt van deze warme en natuurlijke stijl, is een houten poort perfect voor u.

Unieke kwaliteit poorten van hout

De Poortexpert is gespecialiseerd in houten poorten en wij werken enkel met topkwaliteit houtsoorten. De poorten van De Poortexpert zijn doorontwikkeld, zodat water niet kan doordringen in de poort. Dit is te danken aan de unieke hoekverbindingen en de constructieve opbouw van de poort. Ook wordt er geen gebruik gemaakt van kopshout op de bovenkant. De componenten van uw poort worden bovendien volledige geautomatiseerd vervaardigd om alle aansluitingen met de hoogste precisie passend te maken. De houten poort gaat hierdoor niet afhangen en het hout blijft er altijd goed uitzien.

Meer weten over houten poorten?

Interesse in een houten poort?

Bereken zelf de prijs voor een nieuwe hardhouten poort of neem contact op met De Poortexpert. Wij adviseren u graag. Met de professionele werkwijze van De Poortexpert, regelt u in een korte tijd uw houten poort van kwaliteit.

Draaipoort of schuifpoort, dat ligt aan de situatie | de poort expert

Schuifpoort of draaipoort?

Wat past het beste in mijn situatie? Een schuifpoort kies je als er beperkte ruimte aan de achterzijde van de poort is. Heb je bijvoorbeeld nog genoeg ruimte achter de poort nodig om je auto te parkeren? Dan is in dat geval een schuifpoort een betere optie. Een schuifpoort kies je wanneer er genoeg ruimte aan de zijkanten van de oprit is zodat de poort zijwaarts schuifruimte heeft. Voor meer informatie kun je naar onze schuifpoort & draaipoort pagina.