Modellen houten poorten

Als u kiest voor een houten poort, dan zijn er diverse mogelijkheden voor het model van uw poort. De Poortexpert heeft elf standaard modellen voor een houten poort. Zo zit er altijd een model tussen dat past bij uw woning. Bekijk welke stijl bij uw smaak en woning past, zodat u een goede keuze kunt maken voor uw nieuwe poort.

Uitvoering modellen houten poorten

De modellen zijn verkrijgbaar in alle houtsoorten. Ronde (getoogde) modellen kunnen niet uitgevoerd worden als looppoort. Kiest u voor een getoogde poort dan kunt u deze combineren met een aansluitend recht model looppoort. Alle draaipoorten zijn voorzien van een achterschoor of  bij een langere overspanning met een RVS-schoorkabel. In het midden van de poort worden kunststof aanslagblokken gemaakt, zodat het hout niet beschadigt en de middenaanslag minder uitsteekt.

Unieke kwaliteit poorten

De onder- en de bovenbalk van de poort lopen door, zodat de verbinding sterker is. We leggen de poort op de scharnieren, zodat de poort altijd recht hangt. Dankzij de sterke verbindingen, doorlopende onderliggers en de hoekverbinding heeft u met een poort van De Poortexpert gegarandeerd een unieke kwaliteit.

Open een van de tabbladen voor de houten poort modellen.

Houten draaipoort modellen

Houten draaipoort model A

Dit is de grootste hardloper van de houten draaipoorten. Houten draaipoort model A is de meest verkochte poort van De Poortexpert. Het is een gesloten model, zodat u met dit model veel privacy heeft. De vulling van de poort is van planken met een werkende breedte van 135 mm. De achterzijde is voorzien van een schoorplank.

Houten draaipoort model A - De Poortexpert
Houten draaipoort model A - achterzijde - De Poortexpert

Houten draaipoort model B

Het model Houten draaipoort B staat op de tweede positie als meest populaire model poort. Het kader van de poort heeft een afmeting van 145 x 57 mm. De vulling van de poort zijn planken van ca. 20 mm dik. De breedte van de planken is maximaal 145 mm. De tussenruimte is variabel. De Poortexpert adviseert om minimaal 20 mm te gebruiken. Wanneer de schoorplank niet gewenst is, is het mogelijk om deze te vervangen door een RVS-schoorkabel.

Houten draaipoort model B - De Poortexpert
Houten draaipoort model B - achterzijde - De Poortexpert

Houten draaipoort model C

Dit model heeft een gesloten karakter met een open bovenkant. Het kader van de poort heeft een breedte van 145 x 57 mm. De poort heeft een extra tussenligger van 145 mm hoog. De spijlen zijn 40 mm breed en hebben een tussenruimte van ca. 12 mm.

Houten draaipoort model C - De Poortexpert
Houten draaipoort model C - achterzijde - De Poortexpert

Houten draaipoort model D

De Houten draaipoort model D heeft een extra tussenligger. De vulling in het bovenste gedeelte van de poort is gemaakt van planken van 145 mm breed en een tussenruimte van minimaal 20 mm.  De standaardtoepassing van deze poort heeft een tussenruimte van 50 mm. De achterzijde is voorzien van een schoorplank.

Houten draaipoort model D - De Poortexpert
Houten draaipoort model D - achterzijde - De Poortexpert

Houten draaipoort model E

Deze strakke houten poort heeft net als Houten draaipoort model D heeft model E een extra tussenligger. Er is geen vulling in het bovenste gedeelte van de poort. Dit zorgt voor een strak en modern uiterlijk van de poort.

Houten draaipoort model E - De Poortexpert
Houten draaipoort model E - achterzijde - De Poortexpert

Houten draaipoort model F

Het kader van de poort heeft een breedte van 145 x 57 mm. De vulling van deze poort is van veer en groefdelen planken met een werkende breedte van 135 mm. Het bovenkader van de poort is afgerond. Het hoogteverschil is 15 cm met een breedte van 3 meter. Indien de poort 5 meter is, is het verschil 20 cm. De getoogde afwerking zorgt voor een unieke uitstraling. De vulling van de poort is gemaakt van veer en groefdelen planken met een werkende breedte van 135 mm.

Houten draaipoort model F - De Poortexpert
Houten draaipoort model F - achterzijde - De Poortexpert

Houten draaipoort model G

Het kader van de poort heeft een breedte van 145 x 57 mm. De vulling van deze poort is van veer en groefdelen planken met een werkende breedte van 135 mm. Het bovenkader van de poort is afgerond. Het hoogteverschil is 15 cm met een breedte van 3 meter. De spijlen in het bovenste gedeelte van de poort zijn 40 mm breed en hebben een tussenruimte van ca. 12 mm. De vulling van de poort is gemaakt van veer en groefdelen planken met een werkende breedte van 135 mm.

Houten draaipoort model G - De Poortexpert
Houten draaipoort model G - achterzijde - De Poortexpert

Houten draaipoort model H

Dit model heeft een gesloten karakter met een open bovenkant met een landelijke uitstraling. Het kader van de poort heeft een breedte van 145 x 57 mm. De poort heeft een extra tussenligger van 145 mm hoog. De spijlen zijn 40 mm breed en hebben een tussenruimte van ca. 12 mm. Het is mogelijk om te kiezen voor een tussenstijl voor een Engelse uitstraling van de poort.

Houten draaipoort model H - De Poortexpert
Houten draaipoort model H - achterzijde - De Poortexpert

Houten draaipoort model I

Model Houten Poort I is een dubbelgetoogde poort. Hierdoor ontstaat een klokmodel. Het hoogteverschil kan uitlopen van 15 cm tot 20 cm. De vulling van de poort is van planken met een werkende breedte van 135 mm. Niet verkrijgbaar met getoogde looppoort, enkel te combineren met bijpassende rechte looppoort.

Houten draaipoort model I - De Poortexpert
Houten draaipoort model I - achterzijde - De Poortexpert

Houten draaipoort model J

Ook dit model is een dubbelgetoogde poort. Hierdoor ontstaat een klokmodel. Het hoogteverschil kan uitlopen van 15 cm tot 20 cm. De vulling van de poort zijn planken van ca. 20 mm dik. De breedte van de planken is maximaal 145 mm. De tussenruimte is variabel. De Poortexpert adviseert om minimaal 20 mm te gebruiken. Niet verkrijgbaar met getoogde looppoort, enkel met bijpassende rechte looppoort.

Houten draaipoort model J - De Poortexpert
Houten draaipoort model J - achterzijde - De Poortexpert

Houten draaipoort model K

De voorzijde van deze strakke poort is bekleed met veer en groefdelen. Dat zorgt voor een zeer moderne uitstraling.

Houten draaipoort model K - De Poortexpert
Houten draaipoort model K - achterzijde - De Poortexpert

Houten schuifpoort modellen

Houten schuifpoort model A

Dit is het populairste model van de houten schuifpoorten. Het is een gesloten model, zodat u met dit model veel privacy heeft. De vulling van de poort is van planken met een werkende breedte van 135 mm. De achterzijde is voorzien van een schoorplank.

Houten schuifpoort model A - De Poortexpert

Houten schuifpoort model B

De Houten Schuifpoort model B staat op de tweede positie als meest populaire model schuifpoort. Het kader van de poort heeft een afmeting van 145 x 57 mm. De vulling van de poort zijn planken van ca. 20 mm dik. De breedte van de planken is maximaal 145 mm. De tussenruimte is variabel. De Poortexpert adviseert om minimaal 20 mm te gebruiken. Wanneer de schoorplank niet gewenst is, is het mogelijk om deze te vervangen door een RVS-schoorkabel.

Houten schuifpoort model B - De Poortexpert

Houten schuifpoort model C

Dit model heeft een gesloten karakter met een open bovenkant. Het kader van de poort heeft een breedte van 145 x 57 mm. De poort heeft een extra tussenligger van 145 mm hoog. De spijlen zijn 40 mm breed en hebben een tussenruimte van ca. 12 mm.

Houten schuifpoort model C - De Poortexpert

Houten schuifpoort model D

Houten schuifpoort model D heeft een extra tussenligger. De vulling in het bovenste gedeelte van de poort is gemaakt van planken van 145 mm breed en een tussenruimte van minimaal 20 mm.  De standaardtoepassing van deze poort heeft een tussenruimte van 50 mm. De achterzijde is voorzien van een schoorplank.

Houten schuifpoort model D - De Poortexpert

Houten schuifpoort model E

Deze strakke houten poort heeft net als Houten schuifpoort model D een extra tussenligger. Er is geen vulling in het bovenste gedeelte van de poort. Dit zorgt voor een strak en modern uiterlijk van de poort.

Houten schuifpoort model E - De Poortexpert

Houten schuifpoort model F

Het kader van de poort heeft een breedte van 145 x 57 mm. De vulling van deze poort is van vering-groefdelen planken met een werkende breedte van 135 mm. Het bovenkader van de poort is afgerond. Het hoogteverschil is 15 cm met een breedte van 3 meter. Indien de poort 5 meter is, is het verschil 20 cm. De getoogde afwerking zorgt voor een unieke uitstraling. De vulling van de poort is gemaakt van vering-groefdelen planken met een werkende breedte van 135 mm. Indien een looppoort gewenst is kunt u een getoogde poort combineren met een rechte looppoort.

Houten schuifpoort model F - De Poortexpert

Houten schuifpoort model G

Het kader van de poort heeft een breedte van 145 x 57 mm. De vulling van deze poort is van vering-groefdelen planken met een werkende breedte van 135 mm. Het bovenkader van de poort is afgerond. Het hoogteverschil is 15 cm met een breedte van 3 meter. De spijlen in het bovenste gedeelte van de poort zijn 40 mm breed en hebben een tussenruimte van ca. 12 mm. De vulling van de poort is gemaakt van vering-groefdelen planken met een werkende breedte van 135 mm. Indien een looppoort gewenst is kunt u een getoogde poort combineren met een rechte looppoort.

Houten schuifpoort model G - De Poortexpert

Houten schuifpoort model H

Dit model heeft een gesloten karakter met een open bovenkant met een landelijke uitstraling. Het kader van de poort heeft een breedte van 145 x 57 mm. De poort heeft een extra tussenligger van 145 mm hoog. De spijlen zijn 40 mm breed en hebben een tussenruimte van ca. 12 mm. Het is mogelijk om te kiezen voor een tussenstijl voor een Engelse uitstraling van de poort.

Houten schuifpoort model H - De Poortexpert

Houten schuifpoort model I

Model Houten schuifpoort I is een dubbelgetoogde poort. Hierdoor ontstaat een klokmodel. Het hoogteverschil kan uitlopen van 15 cm tot 20 cm. De vulling van de poort is van planken met een werkende breedte van 135 mm. Niet verkrijgbaar met getoogde looppoort, enkel met rechte looppoort te combineren

Houten schuifpoort model I - De Poortexpert

Houten schuifpoort model J

Ook dit model is een dubbelgetoogde poort. Hierdoor ontstaat een klokmodel. Het hoogteverschil kan uitlopen van 15 cm tot 20 cm. De vulling van de poort zijn planken van ca. 20 mm dik. De breedte van de planken is maximaal 145 mm. De tussenruimte is variabel. De Poortexpert adviseert om minimaal 20 mm te gebruiken. Niet verkrijgbaar met getoogde looppoort, enkel met rechte looppoort.

Houten schuifpoort model J - De Poortexpert

Houten schuifpoort model K

De voorzijde van deze strakke poort is bekleed met vering groefdelen. Dat zorgt voor een zeer moderne uitstraling.

Houten schuifpoort model K - De Poortexpert

Houten looppoort modellen

Houten looppoort model A

Houten looppoort model A is de populairste looppoort van De Poortexpert. Het is een gesloten model, zodat u met dit model veel privacy heeft. De vulling van de poort is van planken met een werkende breedte van 135 mm.

Houten looppoort model A - De Poortexpert

Houten looppoort model B

Het model Houten looppoort B staat op de tweede positie als meest populaire model looppoort. Het kader van de poort heeft een afmeting van 145 x 57 mm. De vulling van de poort zijn planken van ca. 20 mm dik. De breedte van de planken is maximaal 145 mm. De tussenruimte is variabel. De Poortexpert adviseert om minimaal 20 mm te gebruiken.

Houten looppoort model B - De Poortexpert

Houten looppoort model C

Dit model heeft een gesloten karakter met een open bovenkant. Het kader van de poort heeft een breedte van 145 x 57 mm. De poort heeft een extra tussenligger van 145 mm hoog. De spijlen zijn 40 mm breed en hebben een tussenruimte van ca. 12 mm.

Houten looppoort model C - De Poortexpert

Houten looppoort model D

De Houten looppoort model D heeft een extra tussenligger. De vulling in het bovenste gedeelte van de poort is gemaakt van planken van 145 mm breed en een tussenruimte van minimaal 20 mm.  De standaardtoepassing van deze poort heeft een tussenruimte van 50 mm.

Houten looppoort model D - De Poortexpert

Houten looppoort model H

Dit model heeft een gesloten karakter met een open bovenkant met een landelijke uitstraling. Het kader van de poort heeft een breedte van 145 x 57 mm. De poort heeft een extra tussenligger van 145 mm hoog. De spijlen zijn 40 mm breed en hebben een tussenruimte van ca. 12 mm.

Houten looppoort model E - De Poortexpert

Houten looppoort model K

De voorzijde van deze strakke poort is bekleed met vering-groefdelen. Dat zorgt voor een zeer moderne uitstraling.

Houten looppoort model F - De Poortexpert