Fundering en plaatsing van uw poort

De fundering van uw poort is van groot belang. Er zijn verschillend mogelijkheden voor de fundering zoals prefab fundering, bestaand beton of bestaand beton. Natuurlijk helpt De Poortexpert u graag met het plaatsen van de fundering of een advies hierin. Als de fundering staat, kunt u kiezen om de poort zelf te plaatsen of dit door ons te laten doen.

Prefab fundering van toegangspoorten, aluminium poorten en hardhouten poorten door De Poort Expert

Unieke Prefab fundering

Door deze vorm van fundering toe te passen kan de poort volledig werkzaam en in zijn geheel opgebouwd worden geleverd. Het is een unieke ontwikkelde lichtgewicht prefab fundering. Dit maakt het plaatsen van de poort supersnel en zeer efficiënt. Doordat de bouw van de poort binnen plaatsvindt, kan kwaliteit worden gegarandeerd: de poort is namelijk gebouwd in de ideale omstandigheden. De pilaren zijn ook na plaatsing verstelbaar waardoor alles perfect waterpas kan worden geplaatst.

Bestaand beton

Wanneer er al een betonfundering is gestort of als de pilaren/palen tegen een bestaande gevel gemonteerd moeten worden, is het ook mogelijk een poort te bestellen. De montage van de poort gaat in dit geval via in te lijmen draadankers (chemische ankers). Hierdoor is er geen voorwerk nodig of andere voorbereidingen. Zo kan er ook gebruik worden gemaakt van prefab pilaren.

Turbobeton

Als u voor een handbediende poort met palen kiest of als een elektrisch bediende poort met palen niet met prefab fundering uitgevoerd kan worden, stellen wij de palen ter plaatse. Wij maken na het stellen van de palen gebruik van turbobeton, zodat wij uw poort binnen één dag volledig werkzaam kunnen plaatsen.

De plaatsing van uw poort door De Poortexpert in 5 stappen

Stap 1: Grondwerk

Stap 1 van de plaatsing van een houten poort door De Poort Expert

Stap 2: Hijsen

Stap 2 van de plaatsing van een houten poort door De Poort Expert

Stap 3: Afstellen

Stap 3 van de plaatsing van een houten poort door De Poort Expert

Stap 4: Aanvullen

Stap 4 van de plaatsing van een houten poort door De Poort Expert

Stap 5: Straatwerk

Plaatsing van een houten poort door De Poort Expert