Bereken de prijs van uw nieuwe houten draaipoort door zelf uw eigen poort samen te stellen. Als u uw poort naar wens heeft samengesteld, vraag dan een offerte aan.

Ontvang een gratis en geheel vrijblijvende offerte op basis van deze poortaanvraag. In de offerte worden alle belangrijke zaken nog eens uitgelegd. Zo krijgt u een helder overzicht van uw nieuwe poort. Wilt u gebruik maken van ons aanbod? Dan hoeft u alleen maar de offerte te ondertekenen en te retourneren.

Over het algemeen mag u gerust vertrouwen op de afmetingen en inbouwruimtes zoals u deze gemeten en ingevoerd hebt. Denkt u dat het in uw specifieke situatie wat lastiger ligt? Kies dan voor de optionele controlemeting. De Poortexpert maakt dan, na ontvangst van de getekende offerte en vóór het in productie gaan van uw order, een afspraak om langs te komen en de relevante maten voor uw poort te meten.

Voor een offerte met specifieke wensen, een houten schuifpoort of aluminium poort vult u de vrijblijvende prijsaanvraag in.

Configurator
 • Afmetingen en modellen
 • Palen en fundering
 • Bediening en communicatie
 • Plaatsing
  • Gegevens
  De dagmaatbreedte is de afstand tussen de palen, kolommen of muur in millimeters. Mogelijke maten liggen tussen 1600 en 5000mm.
  De dagmaatbreedte is de afstand tussen de palen, kolommen of muur in millimeters. Mogelijke maten liggen tussen 800 en 1750mm.
  Dit is de opgestelde (totale) hoogte van de poort na plaatsen. Van maaiveld tot bovenzijde poort. Mogelijke maten liggen tussen 1000 en 2250mm.

  Specifieke wensen? Vrijblijvende prijsaanvraag

  Bent u op zoek naar een aluminium- of houten poort en heeft u specifieke wensen en behoefte? Vul dan de vrijblijvende prijsaanvraag in en ontvang binnen 3 dagen reactie.